Guld i naturen

0

Hej alla fina läsare!

Hoppas att ni har det bra! jag var som vanligt ute och fotograferade och döm om min förvåning när jag såg att det var guld i häcken i trädgården! solen sken och det förvandlades till en vacker guldton. Naturen är ju fantastisk, eller hur? så mycket gratis vi får! det kostar ingenting att gå ut och bara njuta av naturen! i förra texten skrev jag om astralresor och fortsätter på samma tema även denna gång! det jag nu ska berätta kan tyckas lite märkligt men det är min upplevelse! det hände för ett antal år sen. Jag hade lagt mig för natten, blundade och plötsligt befann jag mig på en helt annan plats. Det var bara ett ögonblick, en sekund, och jag hamnade i ett sorts stort växthus. Där arbetade en man som liknade en trädgårdsmästare.  Han visade mig de vackraste blommor som jag aldrig hade sett. Det var för mig andra och annorlunda, nya sorter och intresserad som jag är så tittade jag fascinerat. Färgerna var  bekanta men inte de sorters blommor jag fick se. fastnade för en alldeles speciell blomma som var jättestor. Den var i storlek som en stor solros, kanske lite större och med vita långa kronblad. Ni har inte dessa, sa mannen och såg på mig. På ett ögonblick var jag tillbaka i min säng och undrade vad som hände. Var det en dröm? nej jag ser det som en astralresa. Hade gärna velat se mer, uppleva mer men det går väldigt snabbt. Det är min erfarenhet. Den gången kändes det ingenting att komma tillbaka men det har inte alltid varit så för ibland kan det kännas betydligt mer. Det kan kännas lite obehagligt att gå från att ha varit helt fri till en känsla av instängdhet i kroppen men bara för ett ögonblick. Oftast minns vi nog inte vad som har hänt under natten och vi tror att vi bara sover..jag tror nog att vi alla är ute och “flyger” då och då. det är lika spännande som att flyga i en dröm men det får jag skriva om en annan gång! Ha det så bra och glöm inte att se dig om i naturen för det finns knappt  något så helande och läkande som att vara ute i naturen. Ta fram din kamera och se vad du får med! det är mitt lilla tips till dig! Allt gott! Kram!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke