Din optimism är viktig för världen!

0

Ännu en underbart solig dag! så skönt att promenera i solskenet! personligen tycker jag att vi ska försöka lägga mer vikt på det positiva nu! vi bombarderas av en massa Corona- bekymmer o.dyl. genom media. Det ska vi ta på fullt allvar, naturligtvis! men för den skull inte glömma bort att leva nu och se allt det fina som finns för oss just idag! i naturen hittar du allt det du söker inombords! det negativa och det positiva måste förenas och mötas just i den här tiden vi lever i, mörker och ljus som yin och yang. Jorden står inför en stor förändring och vi kan bara följa med i flödet och göra det bästa vi kan av denna svåra tid. Det mörka tenderar att ta över i våra sinnen och vi måste hålla ljuset och vår låga igång och se framåt! jag tror det är viktigare än någonsin att vi inte ger upp. Ur vår tids kaos kan det komma mycket nytt framöver. Det blir lite lättare om vi ser det hela med andliga ögon och försöker se det i ett större perspektiv. Ett framtidsperspektiv. Med all respekt till de som drabbas svårt idag! Den biten önskar jag vi skulle slippa!

Vill visa en bild på Småfolkets hus! de bor i min trädgård till min stora glädje! de är en av mina speciella  glädjekällor och jag önskar att alla hittar sin alldeles speciella och individuella glädjeplats! en plats dit du kan gå och finna ditt inre lugn och glädje! en inspiration som ger fjärilar i magen, när du tänker på den! Vad är det?

För många år sedan började jag intressera mig för betong som material och det öppnade upp för mycket glädje, inspiration och kreativitet! Här har Småfolket fått hus av en mjölkpaket och en tratt, (det största huset). Kristallenergi är det husets uppvärmning. De andra husen är tillverkade av diverse material som avklippta chipspaket och dyl. Några  har fått hus av en riktig betongform.Småfolkets  hus är inte i perfekt arkitektur, inte särskilt vackra ens men de är en källa till fantasi och glädje för mig som har barnasinnet kvar.  Bara att måla i olika färger är ju så himla roligt! husen är redan ommålade flera gånger. vår lekfullhet och harmoni är så viktig för världen! vårt/våra inre barn sprider ringar på vattnet! Överge aldrig barnet inom dig! som jag ser det har vi manligt, kvinnligt och ett eller flera inre barn. Barnet behöver glädje, skapande, trygghet, harmoni, ja allt som är positivt och får oss att må bra.  Om inte barnet i oss är glad och i balans hur ska vi då kunna vara det? då blir allt tråkigt, allvarsamt och i en väldig obalans!

Allt Gott till dig!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke