Människor och Träd

0

Nu blommar det för fullt i naturen och det är hur vackert som helst med körsbärsträd och andra fina blommande träd och växter! det är helt sagolikt! träd och växter blommar oavsett vad som händer runt omkring oss människor! de följer sin naturliga ordning och det blir som vanligt! visst är det en trygghet!

I bildtolkning kan man jämföra ett träd med en människa! ja det är sant! man tittar på hur det ser ut vid marken. Ligger det synliga rötter där eller är rötterna i jorden och får den näring trädet behöver? ser jorden torr ut eller finns det grönska? en grön gräsmatta eller ett kargt tomt och energifattigt område? sen tittar man på stammen! är den rak och ståtlig, böjd och krokig eller hur har trädet vuxit i livet? är det stort eller litet o.s.v.? har trädet många grenar likt olika vägar hos människan? hur ser bladverket ut? är det grönt, blommande eller är det tomt? ser det friskt och levande ut eller hur ser det ut? hur är trädets krona? är den stolt och mäktig eller är den gles och trött?

Du kan fundera precis hur mycket som helst kring trädets egenskaper och jämföra med människans egenskaper! Se träden med nya ögon! de är olika precis som oss människor, och så ska det vara! vi är alla individuella! Människor och träd behöver varandra! vid bildtolkning kan man måla bilder och titta på dem för att se vad det undermedvetna visar. Man gör ofta en hel bildsvit med många bilder. Denna delen är trädet- hur man har vuxit i livet. Jag återkommer med fler exempel.

Allt gott till dig! Låt dig blomma  med denna vackra tid!

Vi behöver alla våra rötter för att stå, gå och förstå! Man kan jorda sig varje dag genom att för sin inre syn se sina rötter växa ner i marken för att jorda sig!

Ta hand om dig själv! att vara här och nu! varje dag är en gåva!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke