Ekorren- Alltid redo!

0

 

Ekorren Alltid redo!

Här kommer ett kort från kortleken Spirit of the Animals oracle.

Ekorren är alltid beredd på hårt arbete! den är sparsam med sin mat och samlar till sämre tider. Samlar sina nötter för att ha senare! den är lekfull till sitt sätt och är en glädje för andra! den låter sig inte hindras av jobbiga tider utan kämpar på. Den är en gnagare med stora framtänder, hoppar och skuttar till synes en glad och snabb liten figur med otroligt fin svans.  Gör som ekorren och se framåt, gör en framtidsplan och universum kommer att ge dig allt det du behöver! När vi arbetar ambitiöst, målmedvetet och godhjärtat så kommer det bästa till oss! vi får hjälp med våra bekymmer och vi ser att vårt hårda arbete har lönat sig! Var en riktigt god vän med ett gott humör, se optimistiskt och lekfullt på tillvaron och saker och ting kommer att ordna upp sig på bästa möjliga sätt! nu i Corontiden är vi många som gör  som ekorren och lagrar lite ätbart.

En av de självklara sångerna vi lär barnen är väl Ekorren satt i granen?

Ekorren satt i granen

skulle skala kottar

fick han höra barnen

då fick han så bråttom!

Allt gott till dig och lycka till på din väg!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke