Påfågel-Vital, livfull och vacker

1

Här kommer ett kort från Spirit of the Animals Oracle! Idag är det den stiliga präktiga vackra påfågeln som vill komma och uppmuntra dig! den vill påminna dig om att du kom till världen för att lysa upp tillvaron och att vara den unika person som du Verkligen är! att du blir ett med Moder jord och vågar vara äkta! När du är sann och äkta mot dig själv och andra, då blir det bra! det bästa kommer i din väg och du får frid i ditt sinne!

Vi glömmer bort vår egen unika person när vi formar oss efter andra för att passa in i tillvaron. Vi vill duga och bli bekräftade. Nu är tiden inne att släppa taget om den begränsningen för att släppa fram vår egen personlighet som har blivit åsidosatt. Därmed inte sagt att vi ska bli egoistiska på något sätt. Bara självmedvetna! Att ge oss själva det vi behöver!

Världen förändras snabbt och vår energi höjs! vi blir allt mer de andliga varelser vi är. Utan andlighet är vi inte hela! Just nu känns världen kaotisk på många sätt, för många människor men efter stormen kommer lugnet, eller hur? nu är det viktigare än någonsin att vi står i ljuset! att vi är ljus! att vi andas ljus!

Påfågeln breder ut sina vackra fjädrar med de mest fantastiska mönster och färger! den ser stolt ut och den vet att den är tilldragande, vacker och unik! Det är precis vad Du också är! Vacker, Unik och framför allt: Det finns bara En av dig och det är Du!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    Tack🙏❤🌹🐞🌹

Lämna en tanke