Nyckelpiga-tur, kärlek och god energi!

2

Dagens kort är Nyckelpiga! från leken Spirit of the Animals Oracle. Vilket underbart namn på Engelska- Ladybug! man blir ju glad av bara namnet!

Nyckelpigan förknippas av någon anledning med tur och lycka! du har säkert också någon gång räknat prickar på nyckelpigans rygg och frågat hur många barn du kommer att få som vuxen?

Det finns 69 arter i Sverige bl.a. den med sju prickar och en med två prickar. En del är gulaktiga och det finns alla möjliga varianter!

Den här lilla fina pigan vill säga att du är en klar och lysande energi! låt dina bekymmer försvinna och var glad och lycklig här och nu! Må bra och känn dig nöjd med att vara en kärleksfull och färgglad person! Välsigna världen med färg och lycka!

Tillåt dig att vara glad och nöjd med det lilla i vardagen! se skönheten och de vackra färgerna som finns runt omkring dig! när dina ögon tar in ljus, sol och färg från omgivningen då mår du mycket bättre! när du har fyllt på dina egna depåer så kan du ge ut energi till andra! det är lätt att dela med sig när man mår bra, eller hur? det sker automatiskt! ett glatt leende kan göra någons dag! en hjälpsam gest, en förstående blick eller några vänliga ord. Tänk på att du är en speciell och storartad person! ingen annan liknar dig!

Om vi ger äkta menad uppmärksamhet, beröm och positiv energi till någon annan människa, vad händer då?

Du får tillbaka alltsammans tusenfalt! Vi skapar och bygger på så sätt upp en fin energi runt omkring oss som sprider sig som ringar på vattnet! Det är healingenergi! den helar! alla mår bättre av vänlighet och omtanke!

Allt gott till dig!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    Tack, har nyckelpigan starkt runt mej nu och dom kommer till mej i drömmarna t.o.m, så tacksam?❤???

    • Kristin Carlsson den

      Det låter trevligt med nyckelpigor runt dig! de är så vackra, fridfulla och fina! Vilken gåva att de kommer i drömmarna! Hoppas du kommer ihåg lite av drömmen! Tyvärr är det lätt att glömma! Om drömmen är stark kan man lättare minnas! Lycka till!

Lämna en tanke