Hästen-Frihet

0

Idag handlar det om hästar! dessa vackra, stora och starka, underbara, intuitiva och individuella djur! de är kraftfulla och kärleksfulla men de kan också ha en stark egen vilja. Hästen står för frihet! de vill gärna bestämma och kan vara ganska envisa, eller hur? har du erfarenhet av hästar så vet du nog det! De gillar att gå ute i det fria på grönbete eller att galoppera och ta sig fram snabbt och bestämt. De kan arbeta hårt och man talar om hästkrafter. En häst vill inte vara ensam utan tillsammans med sina vänner! Intuition är starkt förknippat med hästen. Den Vet! jag tror att vi kan utveckla vår intuition mycket tillsammans med hästar. Det finns en kommunikation som är speciell. Att se in i de kloka ögonen på en häst är stort! den ger oss och lär oss äkta kärlek!

Du har också styrka så stor och oanade krafter! du är fri att göra storartade saker i livet! ta fram dina reservkrafter och titta på dem! se vilka resurser du har! följ de vindar som blåser just för dig! vilka är dina drömmar? hur ser de ut? lyssna på ditt hjärta och vet att du är fri! vad är frihet och hur ser din dröm om frihet ut?

Frihet handlar om eget ansvar och respekt till oss själva och andra! att se oss själva som skapare i våra liv! i en ev. tvåsamhet i relation, utveckla oss själva individuellt men även tillsammans! att tillåta utveckling, eget inre och yttre utrymme med frihet och respekt för vår egen person och partnern. Att som hästen vara mån om sin frihet under hela livet. Att veta vad vi vill och vad som känns viktigt att göra! även de små sakerna i livet kan vara den stora utvecklingen! i det lilla finns det stora! det ser olika ut för var och en av oss!

Blunda en stund och fråga dig vad som är viktigt i ditt liv! vad gör dig lycklig, ger fjärilar i magen och gör ditt leende varmt och glatt? när du är lycklig och din själ är nöjd, då helar du världen!

Allt gott till dig! Lev väl!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke