Trollslända-Magi

0

Midsommar är väl förknippat med magi, sol och ljus. Vi firar Sommarsolståndet som är den tid då jordaxeln lutar som mest åt solen och ger oss årets längsta dag!

Den vackra trollsländan lever ett kort liv! det varierar mellan ett par veckor till ett par månader. Det finns 63 olika arter i Sverige.

Den är vacker med sina skimrande vingar som dessutom är dubbla eftersom trollsländan har fyra vingar!

Vi kan se Trollsländan som magiskt vacker när vi ser den i solljus. Den visar stolt sina färger!

Sprid din magi precis som sländan! visa världen din skönhet och din vänlighet! Välj det som ger energi och inte det som tar din energi! när du ser världen som övervägande god och vacker expanderar detta! du drar till dig mer av det fina! när du ger ditt leende till någon annan så smittar det! personen får ett leende att ge vidare. Enkelt och energirikt, eller hur?

Har du någon gång drömt att du kan flyga? då vet du hur skön den känslan är! en känsla av frihet och spänning. Att sätta upp benen under sig och lyfta för att ge sig iväg på en tur som vi människor normalt sett inte kan, då vi inte blev utrustade med vingar. Kanske har du upplevt att det känns som att flyga iväg, strax innan du somnat för natten?

Du är vacker och magisk! visa dina talanger för världen och de bara växer, expanderar och blir allt större. Allt vackrare! när du helt accepterar din egen skönhet och den kraft du har, när du lär dig att inte döma utan bara tar eget ansvar, då händer det verkligt magiska saker! Du blir den magi du alltid har drömt om! du blir precis just den Du Är ämnad att vara! Njut av att ha friheten i att bestämma din färdriktning! dina dagar är fulla av möjligheter. Det börjar i ditt inre för att senare synas i det yttre! Nu är tiden inne för att se över våra allra innersta vrår! det kan kräva både smärta, styrka, mod, beslutsamhet och alla känslor som finns! allt kommer upp till ytan nu! det transformeras sedan bort när det är färdigt, det blir som en omvandling och en inre frihet. Våga bara släppa taget förlåta och hela det som behöver bli helt!

Ha en fin midsommar och äg din kraft och skapa magi runt dig! Du är viktig i världen!

Allt gott till dig!

 

Ett leende är som en förkylning! det smittar!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke