Att säga Tack och visa ödmjukhet!

0

Hej!

Hoppas du mår bra och att solen skiner där du befinner dig! För ett tag sen fotograferade jag ett träd! tillsynes vilket träd som helst..men när jag tittade på bilderna blev jag ganska överraskad! jag fick med så många olika väsen! bl.a. denna som du ser i bilden! den som är uppmärksam ser ännu fler! Jag gjorde en canvastavla av just den bilden och har den i mitt arbetsrum! när jag arbetar med att lägga tarotkort och dyl. så brukar jag “öppna upp” innan och be mina andliga guider, mina healingguider, naturväsen m.fl. att vara med i arbetet. Naturväsen står för glädjen och ibland lite bus. Efter mitt arbete slut brukar jag säga Tack till alla! En dag när jag tackade naturväsen för dagens arbete, blixtrade det till i canvastavlan. Det såg ut ungefär som ett snabbt tomtebloss.

Jag tror att ju mer energi vi bygger upp genom att samarbeta och komma ihåg att tacka! desto större blir kraften i samarbetet. När du visar att du ser vad de gör för dig, då får du tusenfalt tillbaka. Det finns så otroligt mycket som våra fysiska ögon inte ser, det är min tro och min erfarenhet! Vi får se saker och ting i rätt stund, vid rätt plats och av en anledning! vi ska inte gå omkring och vara öppna för att se andevärlden jämt! hur skulle vi då kunna fokusera på våra liv? att däremot vara uppmärksam, se tecken och använda våra sinnen, vara inkännande och leva i en härlig andlighet, det är annat! min känsla är att andligt intresse bara växer bland människor i vår tid! att vi går tillbaka i vårt ursprung och söker mer kontakt med naturen och därigenom kommer i kontakt med oss själva och vårt inre på ett annat sätt!

Jag har träffat många människor som har varit “utbrända”. De som har haft en lindrigare variant kanske mer blev “vidbrända”. Vår stressade tid som vi lever i har ställt så höga krav på oss att vi är många som förlorat fast mark under fötterna för en lång tid! att inte orka med ljud, att knappt komma ur sängen o.s.v. att känna att det inte hjälper ett dugg att vila. Det är precis likadant i alla fall! när tiden är mogen finns naturen ändå där! det är så helande att vara i naturen! Ta fram din kamera och fotografera! det är mitt råd! kanske blir du lika förvånad som jag blev!

Känner du den ljuvliga doften av de gula rosorna?

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke