Lejon-Mod och styrka! Våga vara den du är!

1

Hej!

Hoppas du mår bra och har en finfin sommar! mycket sol och bad, jordgubbar och glass. Du har säkert din sommar precis så som just du vill ha den! Kom ihåg att i det lilla finner du ofta det stora! även om vi inte kan resa precis som vanligt så kan vi göra sommaren jättebra ändå! Corona-tiden har lärt oss att se andra möjligheter, eller hur? att hitta andra vägar att gå. Kanske att varva ner lite och lära oss att vara här och nu! Vad har du lärt dig? jag tror att vi alla har fått många lärdomar!

Idag ska lejonen få lite uppmärksamhet! det tycker jag att de är värda! dessa vackra starka djur! De berättar att inom dig har du all styrka du behöver! släpp taget om gamla föreställningar om saker och ting som inte känns bra och manifestera en majestätisk bild av dig själv! bli stark som lejonet!

Gör bra val för dig själv och ditt liv! det ger då ringar på vattnet som sprider sig och ger dig ännu mer styrka! det ger dig bra upplevelser som du sedan kan öka på med mer erfarenhet och positiv kraft! du skapar ditt liv utefter dina egna önskemål! kom ihåg att det är bara du själv som kan skapa ditt liv! ingen annan! ha din målbild och följ din längtan så kommer du allt närmare din egen dröm!

Glädje och tacksamhet skapar ännu mer av den varan och tvärtom! är vi missnöjda med livet drar vi till oss ännu mer missnöje! Tänk därför noga på vad du tänker, säger och hur du handlar!

Vi kan inte alltid vara glada och att vara människa innebär att vara i hela spektret av känslor men om vi är medvetna om positivitet, då blir allt lättare! varför krångla till livet? se dig omkring och titta på allt fint du har! jag är säker på att du har en massa positiva saker i ditt liv som du kan utveckla och ta vara på!

Higher calling- ett högre samtal med dina medmänniskor och med dig själv! att se saker och ting som värdefulla! att lägga sin kunskap och sina erfarenheter i sin ryggsäck och bära den med stolthet på sin rygg genom livet! Vad har du i din ryggsäck?

Skulle där finnas saker som du inte längre vill bära på, kan du ju alltid välja att kasta bort det! det är aldrig för sent att börja samla in nytt i sin ryggsäck! Kom ihåg det! Vårt undermedvetna innehåller allt som vi har varit med om och det kan vi inte ta bort men vi kan alltid börja om och tänka nytt! lägga in bra saker i det undermedvetna till morgondagen! det är ju kalasbra, eller hur?

Stå stark i ditt andliga ljus och var stolt över den du är! ditt ljus skiner för både dig själv och för alla andra! Våga vara den du är! Det finns ingen annan som Du! Det är just Din unika personlighet som behövs i världen! när du behåller eller återskapar ditt verkliga jag då gör du som mest nytta på jorden! när du släpper taget om det som du tror begränsar dig. Där under ytan kommer allt det vackra fram! ditt alldeles egna unika uttryck! Bara du själv har äganderätten till dig själv! Sätt inte ditt eget ljus under skepparen!

Allt Gott till dig! All lejonkraft till dig!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Mitra den

    🙏 🌹❤️

Lämna en tanke