Månen- känslomässig passage från Fairy Tarot

0

Hej alla!

Förra veckan handlade det om kortet Solen och denna veckan handlar det om Månen! solen är ett positivt kort att ha med sig och det kan månen också vara men det handlar ofta om känslor och det kan vara prövningar som känns utmanande. Att man behöver gå igenom olika saker, få insikter och bli medveten om vad man vill. Kan handla om förändringar som känns svåra att ta beslut om och det kan vara klokt att inte ha så bråttom med att bestämma sig. Som att ta sig igenom en känslomässig passage. Här är det två naturväsen som tittar på månen. kräftan är på väg upp ur vattnet. Det handlar om känslor!

Veckans budskap till dig:

Se din situation och se hur du ska ta dig vidare på din väg! hur är din känsla, vad säger den dig? blir du glad av att tänka på det som är aktuellt för dig just nu? eller känner du en oro, en olustkänsla? om så är fallet, backa tillbaka och tänk nytt! du har alltid din fria vilja att ångra dig! kanske har saker och ting hänt lite för snabbt och du har inte känslomässigt hängt med?

Fråga dig vad du kan göra bättre, annorlunda och be universum att få nya infallsvinklar. Låta dig verkligen Se med andra ögon! handlar det om kärlek så vet vi att under en förälskelse ändras vår syn. Vi ser inte på samma sätt som vanligt. Det sägs ju att kärleken är blind! även här: känns det gott ända in i hjärtat?

Här gäller det att se framåt och inte fastna i något du inte vill ha! känn efter ordentligt att det känns riktigt bra. Du kanske drömmer mycket under denna fas! livliga drömmar som försöker ge dig vägledning! lyssna till drömmarna och låt dem tala till dig! när du vaknar på morgonen så vänd dig försiktigt åt båda sidor och låt minnen komma fram om dina drömmar! när du minns vad du har drömt kan du fundera på vad de betyder. Du ser då mönster i ditt nuvarande liv. Du ser rädslor, hinder men också nya insikter!

Var inte rädd utan följ med i flödet och låt dig utvecklas och lära dig nytt varje dag! det är ju dessa  känslomässiga passager som utvecklar dig! när du medvetet ser månen och känner kraften av den, då blir du allt starkare. Kanske också utnyttja månskenet till att rena dina stenar och kristaller m.m. eller bara låta dig fyllas med månens ljussken och göra som de två naturväsen, titta på månen och fascineras av skönheten och känslan av att bara få vara där du är just nu! att själv få skapa det liv du vill ha! du har all den kraft du behöver för att uppnå din högsta känslomässiga energi! ta bra beslut som gör din magkänsla nöjd! Du är värd det allra bästa! glöm aldrig det!

Allt gott!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke