Stjärntecknet Jungfrun- Den analytiska!

0

Hej du Jungfru och alla andra!

Nu går vi snart in i Jungfruns stjärntecken som börjar 23 Augusti! Sträcker sig till 21 September. Den duktiga och praktiska jungfrun som ofta arbetar hårt, är analytisk och ifrågasätter det som inte är perfekt. Egenskaperna är just perfektionism, noggrannhet , praktisk, detaljerad och lojal o.s.v.

Jungfrun är ett jordtecken vilket gör att Jungfrun står med fötterna på jorden, är här och nu i den praktiska verkligheten. Ser realistiskt på saker och ting. Analyserar problem och hittar möjligheter och är problemlösare. Plikttrogenhet och att komma i tid är en självklarhet! att se oreda och slarv är ofta stora störande moment för en Jungfru.

Stilkänsla som gäller både hemmet och den egna personen är också förknippad med Jungfrun! ett intresse för att det ska se fräscht och fint ut, vara rent och prydligt!

Lämpliga yrkesval är arbeten som kräver intelligens, noggrannhet och sinne för detaljer.

Kärlek:

I relation med en Jungfru kan du känna dig trygg och omhändertagen! kom bara ihåg att behandla en Jungfru väl tillbaka!  Jungfrun passar speciellt bra ihop med oxen och kräftan men även med skorpionen. Det sägs att Jungfrun och kräftan tar fram det bästa hos varandra! Jungfrun kan vara kritisk i val av partner. Sann vänskap och pålitlighet är viktigt för en Jungfru!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke