Stjärntecknet Vågen 22/9-23/10

0

Hej alla fina Vågar och alla andra!

Nu börjar det bli höst i luften och snart kommer vi in i Vågens tecken! hoppas att just Din sommar har varit bra och att du har fått sol och ljus, värme och livskraft!

Är du en Våg eller känner du någon? då har du tur för Vågen behövs verkligen för oss alla! här kommer en väldigt kort version av denna stora personlighet!

Vågen är ett lufttecken, element Luft som tillsammans med Vattumannen och Tvillingarna också är lufttecken.  Luft hör samman med sinnet och de som är födda i Vågens tecken är ofta språkligt begåvade och vill dela sina tankar och idéer. De är också medlande och vill oftast  umgås med andra. Element luft står för allt som har med tänkandet att göra! de ser ofta ur olika synvinklar och är ofta lite skämtsamt sagt, “uppe i det blå”. Det finns mycket i tankarna och som lufttecken kan man känna att man “flyger iväg” lite i sina tankar. Ett uttryck man hör ibland är “att vara i huvudet”

Vågens egenskaper är ofta diplomati, bra medlare, väger för och emot, söker harmoni och balans, vill ställa saker tillrätta och avskyr gräl och konflikter, är bra på att lyssna och är ofta mycket sällskapliga och vill umgås. Ofta väldigt charmiga och har social kompetens. Tycker om det vackra, Idérika och bra på att  kommunicera. Skönhetsälskande.

Egenskaper som kan uppfattas som negativa: Osjälvständiga, svårt att fatta beslut, obeslutsamma som velar fram och tillbaka. Ändrar sig och vill väga för och emot.

Vågen är ofta kärleksfull i ett förhållande och de är lätta att tycka om! Passar särskilt bra ihop med Vattumannen, Lejonet och Tvillingarna!

Yrkesval kan vara allt inom skönhet, vackra saker eller ett yrke där den diplomatiska/ medlande sidan utnyttjas. Att arbeta med människor inom t.ex. juridiska arbeten.

Vågen tycker om att träffa nya människor och är ofta mycket bra på att umgås. Med ett stort behov av att få andra att känna sig nöjda så måste Vågen tänka på att ta hand om sig själv! Kropp och själ i balans som t.ex meditera, yoga, promenera  eller göra något annat som intresserar. Att avsätta egentid och jorda sig. Inte bara vara i Huvudet utan vara i sin kropp. Naturen ger jordning! Grön är färgen som knyts samman med Vågen! Grönt som hjärtchakrat! Solsten hjälper Vågen att själv få balans.

Allt Gott alla fina Vågar och andra! era stjärntecken kommer senare när det blir dags att byta! Önskar en skön höst!

Måndag 21/9 finns jag på Tarotguiderna kl 18-20

Tisdag 22/9 kl 16-18

Välkommen att ringa #132 Kicki

Jag lägger  tarotkort/orakelkort för dina frågor.

Dagen idag är en märklig dag!

Den är din!

Gårdagen föll ur dina händer,

den kan du inte ge mer innehåll

än du redan givit den!

Idag kan du glädja någon!

Idag kan du hjälpa någon!

Kanske dig själv!

Dagen idag är en speciell dag!

Den är Din!

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke