Det du gör, tänker och säger, skapar din morgondag!

0

Hej!

Nu kom vi in i oktober och hösten är här! hoppas att du också gillar hösten med sina fina färger och soliga dagar med ren och klar luft! passa på att andas ut alla ev bekymmer för att ta in den sköna svala höstluften! in genom näsan och ut genom munnen. Några medvetna andetag är skönt för hela kroppen!

Idag drog jag dessa två kort och tycker att de hör ihop! de handlar ju om ditt utgivande! budskapet de vill ge är:

När vi alla blir medvetna om hur allting påverkas av våra ord, tankar och handlingar, då förändras världen! då går vi snabbare in i världens nya frekvens! när många människor  höjer sitt medvetande. När fler och fler människor har förståelse för att det har stor betydelse att vi trivs med våra liv och att vi gör den största nytta vi kan av det, då växer vi alla tillsammans!

Det just Du ger ut är av största vikt för alla! det sprider sig som ringar på vattnet! Det Du ger ut idag skapar din morgondag! då kan du bara fortsätta att bygga upp din positivitet och ha ännu mer att ge ut till världen! små fina handlingar gjorda av hjärtat är guld värda! det är helande och kommer alltid tillbaka på ett eller annat sätt. Du har säkert upplevt att ibland blir det bara så fel. Vi säger och gör saker som “stänger dörrar” som kanske borde ha varit öppna. Något inom dig gjorde att det blockerades för dig och du kunde i den situationen inte riktigt hantera det. Det vi har i vår ryggsäck kommer fram från vårt undermedvetna och sätter ibland käppar i våra hjul! omedvetna minnen som påverkar vårt handlande!

En dag ställde jag  mig av misstag i fel kö på Ica Maxi inne i stan! jag hade plockat upp alla varorna på bandet och skulle betala men som sagt fel kö! en för kontanter och en kontantfri men med kort. kassörskan gav mig ett papper med summan som skulle betalas i andra kassakön.  Jag bytte kö och där stod en ung tjej med en överfull vagn med varor. Jag förklarade för henne hur det var och frågade om jag kunde få gå före och bara betala. Det går jättesnabbt! Hon tittade trött på mig och sa med stora bokstäver:  NEJ!

Jag blev minst sagt förvånad men accepterade såklart hennes val. Kände att jag har ingen rätt att ta upp hennes tid o.s.v. men tyckte mest synd om henne som kunde få för sig att behandla en annan helt okänd person så. Undrade hur hennes dag hade varit och hur hennes liv såg ut. Mitt ärende gick snabbt och jag var klar på ett ögonblick när jag väl kom fram till kassan. Tjejen stod där och plockade i sina varor i kassarna, tittade ångerfullt  på mig och sa: Förlåt! jag vet inte vad som flög i mig!

Det tycker jag var en väldigt fin handling! man kan göra saker som man förstår är fel men att ställa det tillrätta genom att få en klar insikt och be om ursäkt, det tycker jag är stort! man har ett val i alla situationer! funderar på att jag själv bara såg det som en självklarhet att få gå före eftersom det skulle gå snabbt. Tjejen kanske hade upplevt respektlösa och krävande personer hela dagen på sitt arbete. Vi vet aldrig vad som händer inom andra människor vi kan bara ta ansvar för våra egna handlingar! respekt och vänlighet, överseende och tålamod! Det blir bra!

Ta väl hand om er alla! Allt gott!

Jag finns på Tarotguiderna

Lördag 3 oktober kl 14-16

Måndag 5 oktober kl 18-20

Tisdag 6 Oktober kl 16-17

Torsdag 8 Oktober kl 17-19

Fredag 9 Oktober kl 9-10

Kicki C agentnr 132 #

Vägleder med tarotkort och orakelkort m.m.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke