Stenbockens Stjärntecken 22/12-2020 -20/1-2021

2

Hej och God Jul!

Hoppas att din jul känns bra trots att den är annorlunda och mer begränsad än vad vi är vana vid! verkligen tråkigt men om man ska hitta positiva saker att säga, vad skulle det då bli? kanske något om att vi lever i en tid som förändras. Vi lär oss mycket nytt nu och höjer vårt medvetande. Det kollektiva medvetandet arbetar tillsammans. Vi lär oss att vara ännu mer rädda om varandra, vår jord, våra djur och vår natur. Efter kaos kommer lugnet sägs det! det måste vi tro på!

Nu är vi inne på Stenbockens Stjärntecken som började strax innan jul! kanske är du en Stenbock eller känner någon? ett jordtecken.

Stenbocken är självständig, ambitiös, envis, karriärsugen, ekonomisk, vill nå toppen genom hårt arbete.

I förhållande är Stenbocken trygg och pålitlig och lojal när kärleken är äkta och rätt. Då kan du lita på en stenbock! sägs passa bra med Oxen, Skorpionen och Fiskarna.

En Stenbock som är ett jordtecken är oftast praktiskt lagd, arbetar helst självständigt och kan uppfattas som envis och vill göra saker och ting på sitt eget speciella sätt, bra på att leda och passar därför bra i aukoritära arbeten. Kan t.ex. vara ett stort företag. Stenbocken tycker ofta om regler och lagar som skapar en trygghet och ger riktlinjer.

Är du född i December är dina månadsstenar Turkos, blå topas, tanzanit, lapis lazuli, zirkon och rubin. Är du född i Januari är dina stenar granat och rosenkvarts.

Budskap: Om du som Stenbocken arbetar dig framåt, ambitiöst och målmedvetet då kan du komma väldigt långt! ett långsiktigt mål kan bli ett nära mål och ge dig riktningar du inte ens kunnat tänka dig! den vägledning som följer med en arbetsam strävan, den kommer att förvåna dig om du bara lyssnar! Lyssna till ditt inre! dina känslor om vad som känns rätt i varje riktning. Dina steg leder dig framåt och nya mål tar vid som leder dig till nya insikter och din framfart blir allt mer målmedveten när det känns helt rätt. Vad känns rätt, vad känns mindre bra? får du fjärilar i magen vid blotta tanken? känner du en oro? det är just den vägledningen du ska lyssna på! Tro på att du kan! du kan göra det du vill! Låt dina steg bli ett hopp av glädje! med förändrad attityd bildas ett osynligt mål som snart kan bli synligt för ditt inre!

Allt Gott och God fortsättning!

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Katarina den

  🧑🏻‍🎄☃️🎄❤️God Jul 💟💗.

  😷🤢😨🥵🥶🤧🤒…
  > men om man ska hitta positiva saker att säga, vad skulle det då bli?

  -Ja.. kommunikation😐. Tekniker / via internet, olika varianter… -Fler kan nu idag bruka tekniken, lärt sig eller börjat eller planerar att ta itu med ”teknik kapitlet” för att på så sätt kunna umgås med vänner/släkt/ vara eller med på någon kurs eller föreläsning/ sångkör deltagande.

  Hem i brevlådan kom info, ett häfte en litenbok från ett företag vad och vilka lösningar de har att erbjuda. Bra tänkt.

  • Kristin Carlsson den

   Ja så sant! idag kan vi träffas på annat sätt med teknikens hjälp! det är en tröst när man inte kan ses på riktigt!

Lämna en tanke