God Jul och Gott Nytt År! Till Dig från naturen!

2

 

Några bilder från naturen under hösten! det finns så mycket att upptäcka om man öppnar upp sin inre blick men också att gå på sin känsla för vad som finns att fotografera. När du tittar på en bild är ett tips att se med avslappnad blick en lite längre stund, då ser du bara mer och mer! Själv gillar jag trädstammar! i stammens sprickor finns ofta mycket överraskande att se! prova om du har lust! en helt ny värld kan öppnas! ett alldeles gratis nöje och du blir pigg av frisk luft. 2021 ligger nu framför oss som ett oskrivet blad. Vad ska det fyllas med? Du bestämmer!

Naturens helande kraft är fantastisk! stor och välgörande arbetar den för jorden och alla levande varelser! Ta del av detta du också! vinsterna är stora!

Allt Gott!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Thomas den

    Naturens mirakel är alltid fantastiskt att se & det är där all magi sker där man hämtar ny kraft
    vackra bilder

    • Kristin Carlsson den

      Ja så sant! mycket magi naturen!

Lämna en tanke