Vågar du Förändra?

0

Kan man förändras över natten? ja, det tror jag! det beror ju på när vi bestämmer oss för en förändring! när vi gör det, då förändras energin! tänk vilken unik makt vi har! därmed inte sagt att saker och ting kan förändras omedelbart utan kräver ibland en lång tid! det viktiga är nog att bestämma sig, bestämma inriktning och sen vara öppen för vad som sker. Att inte stänga dörrar genom att tro att vi själva alltid vet bäst..med ett öppet sinne kan det komma nya och oanade möjligheter!

Hur många gånger har du inte hört någon säga något som: Det här trodde jag inte var möjligt! svaret är att personen hade ett öppet sinne och bara följde flödet!

Det handlar om mod, att våga tro och att våga prova, ibland våga chansa. Ibland hör man: jag vet inte om detta är rätt men om jag inte vågar prova får jag aldrig veta!

Själv har jag alltid haft en drivkraft inom mig att vilja prova många kreativa inriktningar! en av dom var att lära mig teckenspråk vilket jag alltid sen barnben har velat. I vuxen ålder dök så chansen upp helt oväntat! nu skulle min dröm äntligen gå i uppfyllelse! jag såg framför mig hur jag skulle ha nytta av detta!

Första lektionen var väldigt  rolig, intressant och givande! läraren var väldigt duktig men vad hjälpte det när jag alltmer insåg att mitt minne inte fungerar att lära in alla dessa tecken. I slutet av terminen var jag fullständigt nöjd med att det snart var slut och att jag aldrig skulle ha någon som helst nytta av de kunskaper som hade fastnat. Det mesta hade ändå runnit ut i sanden. Jag hade ändå provat! Då som först vet man om det var rätt. Ibland kan tiden vara fel eller är det så att det krävs så mycket mer av oss att det kräver en lång inlärningstid . Kanske olika skolor, många kurser, många lärare o.s.v. Små barn säger alltid att det är tråkigt när de inte förstår. Jag började tycka detsamma! det var inte så roligt som jag trodde!

Det är väl lite av livets överraskning att inte veta vart det ska leda. Det ena kan leda till något annat och vi vet inte vilka vägar som finns utstakade för oss.

Ge aldrig upp! Din väg finns! det är en huvudväg men med många småvägar runtomkring! kommer du av din huvudväg genom att ta andra vägar är det ju bara att ta sig tillbaka! du kan inte göra fel , bara ta en avstickare och lära dig lite annat! de kunskaperna är guld värda!

Allt gott!

Gott Nytt År!

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke