Vattumannens stjärntecken 21/1-18/2

1

Nytt år och nytt stjärntecken här i slutet på januari! Några grundläggande egenskaper för vattumannen är nytänkande, upproriskhet och att vara “före sin tid”. Vattumannen är ett lufttecken som vill ha mental stimulans och tillsammans med Tvillingarna och Vågen älskar att kommunicera. En Vattuman är Unik, hjälpsam och vill hjälpa , ge lika till alla, finnas för andra och lösa problem, logisk och intellektuell, inte bra på att ljuga.  Symboliskt sett så ger Vattumannen sitt vatten till andra eftersom de vill hjälpa. Anses vara det mest komplicerade stjärntecknet då man inte kan analysera en Vattuman, eftersom alla är så olika och anses vara oförutsägbara, göra saker man inte förväntar sig av personen. En Vattuman älskar resor där de får utforska och få äventyr, anses envisa och kan bli pessimistiska när sinnet blir lite dystert. Frihet är en viktig sak för en Vattuman!

Passar bra ihop Väduren, Tvillingarna och Vågen.

Månadsstenar för vattumannen är ametist, Granater, hematit, Sugilte, Bärnsten

Yrken för en vattuman kan vara politiker, Författare, Journalist, uppfinnare, författare, astronom, vetenskapsman m.m.

Med sina starka åsikter och tankar behöver vattumannen få utlopp för dessa.

 

Som Vattumannen kan Just Du också hjälpa andra! Ge ditt vatten till andra och dela med dig av det du har! av godhet i hjärtat arbeta för att andra ska få det de behöver. Lika viktigt är att Du själv får det Du behöver! Att dela lika! Glöm inte bort dig själv! Att du är lika törstig som andra och behöver del av vattnet för att må bra och kunna leva och verka till fullo, det är viktigt att du ser dina egna behov lika mycket som andras behov!

Den nya tiden, den nya världen, vi bygger den tillsammans! vi skapar den av glädje med de högsta toner, vi målar den tillsammans med de vackraste och renaste färger, med det bästa och finaste vi har, du och jag!

Den blir bra! vår bästa tid!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. sandra den

    Hej! Oj vad det stämmer med Vattumannens tecken, undrar om accedenten är det som uppfattas utåt? Ha en fin dag!

Lämna en tanke