Eremiten- Att få egentid för att tänka och reflektera

0

Eremiten – The Hermit i tarotleken

I tarotkortleken symboliserar Eremiten den som behöver egentid att fundera över saker och ting. Dra sig lite undan och vara för sig själv ett tag. Han väljer att gå undan och söka sina svar inåt i sig själv. Han vill i lugn och ro bearbeta saker som har hänt eller kanske håller på att hända runtomkring honom. Det ger honom en andlig känsla av att utveckla sitt inre lugn och bli medveten om hur han vill ha sitt liv. Han har en lykta med sig som lyser upp vägen. Han ser sin väg! Han kan behöva få hjälp i sitt sökande i form av att söka i litteratur eller dyl. att hitta sina svar!

Detsamma gäller oss alla! vi behöver då och då dra oss lite tillbaka för att lyssna inåt, känna efter och fundera på vad vi egentligen vill och vad vi egentligen behöver!

Det är väl en lysande idé att göra som eremiten, ge sig egentid och låta svaren infinna sig. Ibland kan vi ha för bråttom att ge ett svar och det kan bli ett svar som kan kännas osäkert. Ska jag byta jobb? ska jag flytta ihop med partnern? ska jag flytta? livet ställer ibland saker och ting på sin spets och förändrar för oss.

Alla beslut vi tar leder oss till något annat och kan bli en omväg till målet, om det finns ett sådant. Det kan också bli en snabbare väg. Vi vet inte riktigt!

Det viktiga i sammanhanget är nog att vi själva får bestämma och ta våra beslut! att vi som Eremiten lyssnar inåt och frågar oss själva hur vi vill ha det i vårt liv. Då blir det lättare att sätta nya mål och se nya möjligheter. Att leva så som just Du vill!

Dina drömmar är Dina! på något sätt kan man alltid komma närmare sina drömmar även om det kan kännas svårt att uppnå. Steg för steg kan du arbeta dig framåt!

Lycka till med Ditt liv! Livet är en gåva till dig!

Allt Gott! Lev väl!

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke