Fiskarnas Stjärntecken 19/2-20/3

0

Hej Alla!

Hoppas att Du mår bra! en person jag har träffat, hon lever tyvärr inte idag, hon berättade en gång följande: jag var hos doktorn och han frågade hur det  det var med mig, jag svarade: jo Tack, det är väl bra förutom att jag inte tål människor, jag blir precis galen av att prata med folk. Tål inte ljud. Jag orkar ingenting! jag är bara arg och irriterad hela tiden! hon var helt blind. Jag brukar tänka på vad svårt hon måste ha haft det! jag känner tacksamhet över livet, över att se med ögon som är oskadade, att inte känna som hon gjorde! det är jobbigt många gånger men inte värre än att det finns lösningar att hitta.

Idag tänker jag skriva lite om Fiskarnas stjärntecken, till er alla antingen Du är född i Fiskarnas tecken, känner någon som är det eller du är född i något annat tecken.

Fiskarna är ett vattentecken som är rörligt, känslosamt, konstnärligt, kärleksfullt m.m.

Fiskarna är romantiska och trogna i en relation. Inte säkert att de vill rota sig direkt. Kan vara ombytliga och dra sig undan ibland. Nya resmål kan kännas lockande. Fantasi och medkänsla är två av nyckelorden. En person född i detta tecken sägs vara en gammal själ som har ett stort djup inom sig. Tänker djupt och filosofiskt. Många stora forskare, uppfinnare och andra sägs ha varit födda i Fiskarnas tecken. De blir lätt framgångsrika och kan ofta lätt uttrycka sig själva med hjälp av kreativitet och intuition m.m. En fisk har ofta lätt för att känna in andra människors känslor och är medkännande. De helar andra med sin närvaro och väljer ofta arbeten som är nära människor och känslor.

Passar bra ihop med: Väduren, Oxen och Kräftan sägs passa Extra bra ihop med Stenbocken och Skorpionen.

Månadssten Februari: Ametist och Mars: Akvamarin och Topas (ljusblå).

 

Till Alla:

Att som fisken i känslovattnet röra sig framåt, att kunna känna empati med andra människor, djur och alla levande ting, det är stort! att varje dag göra det bästa för dig själv och för andra, det är en fin handling som stärker dig och andra både idag och för morgondagen. Det vi upplever idag tar vi med oss till imorgon! varje dag lägger vi nya erfarenheter till handlingarna!

Tycker du om att få en komplimang? ge någon ett läkande ord och du får ett tillbaka!

Universum levererar det du ger ut!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke