Se som ugglan! flyg i tanken och fånga det du vill ha!

0

Hej!

Är du som en uggla? ser du och använder du de andra sinnena? när du tränar dina sinnen till att bli mer öppna och du blir lyhörd för det du har både inom dig och utanför dig själv, då blir du allt mer och mer medveten om vad som känns rätt. Ugglan ser dessutom bäst i mörker! den kan flyga och riktar in sig på ett bestämt mål som den vill fånga! om vi lyssnar på vår inre vägledning så ser vi också i mörker och kan fånga det vi vill ha! det är kanske så att vi många gånger lär oss allra mest när livet känns mörkt och jobbigt! när vi har kommit ut ur det mörka så har erfarenheterna lärt oss mycket om livet! ju mer vi samlar på oss desto mer lik ugglan kan vi bli. Därmed inte sagt att vi ska sträva efter svårigheter! de dyker upp lite då och då genom livet, eller hur? finns det någon människa som är förskonad från det svåra? finns det någon människa som har ett så pass positivt sinne att det överväger allt mörker? några filosofiska funderingar. Hur vi hanterar bekymmer är olika!

Vad jag tror är viktigast är att inte glömma bort vårt inre barn! om vi ger oss själva trygghet, självkärlek och försöker se med ett barns kloka ögon, då har vi kommit långt! att vi lär oss acceptera oss själv så som vi är och utifrån varje situation i livet ta de bästa besluten och ta eget ansvar för varje val. Att förbättra på sikt kan vara ett bra mål i de svåraste stunder! när vi slutar upp att försvara oss då har vi kommit långt! då har vi accepterat oss själva och står för våra åsikter handlingar och våra små egenskaper som gör oss till de vi är! Vi ska vara olika! vi ska inte formas i en form som vi inte tycker om!

Se och gör som den kloka ugglan! Ta hand om dig och ditt inre barn! stå stadigt i ditt eget ljus och Vet att du har rätt när det känns rätt! det är då du leds framåt och det ena leder till något annat! något ännu bättre! Härlig tanke, eller hur?

Allt Gott!

V. 9 finns jag på Tarotguiderna

Måndag kl 18-20

Torsdag kl 17-19

Fredag kl 9-10

Kicki direkt-nr 132

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke