När läkning gör ont

0

Du har säkert någon period känt att gamla händelser kommer upp till ytan och att det kan kännas lite jobbigt att behöva tänka på det där gamla igen? det kan vara minnen från det förflutna som nu pockar på din uppmärksamhet. Det ena efter det andra kommer upp och det känns tröttsamt. Vad ska man göra åt den situationen nu?  det undermedvetna skickar dessa bilder till oss och ber om en läkning. Det kan göra ont att läka och titta på gamla händelser även om de till synes inte har varit så speciella att de inte skulle ha blivit ordentligt arkiverade i den undermedvetna källarens arkiv.

Den oundvikliga tanken på Vad kunde jag ha gjort annorlunda? kommer säkert. Hur kunde det ha sett ut istället om jag gjort på något annat sätt? Vad hindrade mig att agera på annat vis i den situationen?

En bra sak med att titta på allt det där igen kan vara att du lär känna dig själv bättre! att du accepterar allt som har varit och kan lämna det på ett positivt sätt genom att se det som avklarat. Band av karma till människor du har mött som nu är genomarbetade och klara.

Det är en fin och ren utveckling och helande i detta att rena sig från de energier som stör oss. Vårt medvetande blir högre och renare när vi har kastat bort plågsamma fördömande mot oss själva! när vi inte längre behöver försvara oss själva, då har vi vuxit enormt, eller hur? Ge dig själv den respekt och helande kraft du är värd!

Allt gott till dig! Lev väl!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke