Naturens överraskningar i alla element!

2

 

Jord Luft Vatten och eld, i alla dessa kan vi hitta väsen! själv fotograferar jag gärna träd och vattendrag med förkärlek. I björkarnas sprickor finner man de mest överraskande väsen. Jag blir lika överraskad varje gång jag fotograferar i naturen och kan rekommendera detta nöje till alla! ju mer du fotograferar så kommer du att få med mer och mer på dina bilder! väl värt ett försök, eller hur? dessutom får du frisk luft och mår bra av att vara ute i naturen!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Torbjörn Nilsson den

    Vackra bilder! Blir alltid glad när jag tittar in här! Glad Påsk 🐣🐰

    • Kristin Carlsson den

      Tack! Det glädjer mig att höra! Glad Påsk till dig!

Lämna en tanke