Budskap för Vecka 7, 2022

0

Hej!

Det är nästan mitten av Februari och dagarna blir ljusare, visst är det skönt? Som ett nytt hopp om något vi inte riktigt vet hur det ska bli och vad som ska hända! Vi kan själva fylla våra liv med det vi tycker passar i våra individuella ryggsäckar! De ser olika ut för var och en av oss!

Inför kommande vecka drog jag kortet Världen.Det kan se ut på många olika vis men i denna kortleken är det en liten gnom som håller på att putta ner världen för ett stup. Det är ett positivt kort som står för bl.a. Fullbordan. Att man börjar om lite som på nytt efter det man avslutat, det kan handla om resor, utbildning, nya uppdrag o.s.v. Också att man har alla möjligheter i hela världen! Jag tänker att gnomen på kortet vill markera att nu är det gamla klart och nu fyller vi våra liv med det nya som kommer! Han vill röra runt lite och få ny fart, ny energi i omlopp.

 

Budskap v.7

När du inom dig känner en spänning, en känsla av att något håller på att ta form,

När glädjen bubblar upp inom dig eller tankar och många frågor finns,

Då står du på rampen inför det nya!

Då kan en ny milstolpe vara nådd!

Att sakta och med ett fullständigt öppet sinne, våga ha tillit och gå i det nya,

Det är vad livet handlar om! Att leva!

Att låta dagen bli en förgylld dag!

Att se det nya i varje ny dag, både de små och de stora sakerna!

Det lilla leder dig framåt!

När du har nått fram till en större förändring

Då är det tack vare den lilla början!

Se det du har klarat av och känn dig nöjd!

Säger du Nej!

Då hittas nya vägar!

 

Allt Gott!

Kicki

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke