Påskens Budskap Vecka 15 2022- Var lugn i din själ!

0

 

Hej!

Påsken står för dörren och det är pyntat med fjädrar i olika färger. Jag blir aldrig “vuxen” och vill inte heller bli det så i mina skålar finns diverse marsipankycklingar tillsammans med andra glada figurer som chokladkaniner och mycket annat. Varför inte låta det inre barnet ha lite roligt ögonfröjd och dessutom något gott att äta i påsk? det roligaste var väl som barn, när Pappa en morgon per år, sa att Tranan har varit här!! han tyckte själv att det var väldigt roligt att lägga godis i strumpor åt oss barn. Tranan kom innan påsk vid Marie Bebådelsedag! Många firar nog på samma sätt idag.

Idag funderar jag på detta med att vi som jag ser det, lever i parallella världar, bredvid varandra. Personligen tror jag inte att “andevärlden” är långt borta utan att vi är nära varandra men rätt eller fel, sant eller osant, det vet vi inte! bara våra egna erfarenheter kan ge oss vår personliga tro! ofta blir vi lite rädda och tycker det kan kännas obehagligt att se, känna eller höra saker vi inte kan förklara. Vi ska påminna oss om att vi är också andar! vi har en kropp, själ och ande!

Som väldigt ung, strax över tjugo, bodde jag med sambo i ett hus som jag tyckte var ett riktigt “spökhus”. Jag kunde vakna mitt i natten och såg en man stå och titta på mig. Jag kände dofter som rakvatten, cigarrettrök m.m. Jag hörde steg och musik uppe från övervåningen om jag var på nedre våningen och tvärtom. Jag kunde vakna mitt i natten av att en klocka slog tolv slag och såg att klockan var tolv. Ja mycket hände i det där huset och det är likadant idag, mycket upplevelser från vad jag ser som en parallell värld. Undrar om vi besöker dem lika ofta..vi har ju definitivt ett behov att att mötas! Idag är det för mig som en naturlig del av livet!

Påskens kort blev Själslugn!

Budskap Vecka 15

Påsken kan bli en tid för inre vila!

En tid där du lyssnar inåt och reflekterar!

Det blir som en gåva till dig själv!

En gåva som kommer med lugn!

Som ett inre samarbete mellan tankar och känslor.

En rening och förändring.

En tolerans till dig själv och till andra.

Att storsint se med nya ögon ger dig möjligheter!

De möjligheterna kan förändra till det bättre!

Du har god hjälp på din väg!

Var inte rädd!

 

Allt Gott och ha en Glad påsk!

Kicki

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke