Solen ger livskraft och energi! från Fairy Tarot

0

Solen

Idag blir det ett kort från Fairy Tarot! de är extra stora och fina!(15*8 cm)  lite roligare än många andra av de “vanliga”. Här är det små dansande naturväsen som är glada i solskenet! de har vingar så de kan flyga, dubbelt så roligt alltså! de utstrålar en frihetskänsla och visar sina små skojiga hattar! Solen är ett av de 22 kort  från Stora Arcanan, men så fina att man kan titta länge och upptäcka nya saker på korten!

Nu på sommaren med mycket sol och ljus så blir vi lite piggare, eller hur? vi får tillgång till en livskraft som vi kan utnyttja! glädje, energi, värme m.m. hjälper oss att må bra! vi får vitaminer i massor av solljuset som träffar våra ögon och där omvandlas till vitamin D.

Dagens budskap till dig:

Stanna upp, se och känn doften av en utslagen blomma! smaka på en grön nyuppkommen kryddväxt, lyssna till vågors svallande ljud och känn marken under dina fötter. Dina sinnen ger dig information om ditt  känslotillstånd! gillar du det du har omkring dig i ditt liv? när du tycker om ditt liv så expanderas ju ditt liv! tycker du inte om det du har runt omkring dig, ja då krymper allting! det blir inte mycket värt!

Lev så som om glädjen i livet tar över antingen det är sommar, höst, vinter eller vår!

Därför- välj och vraka! ta det bästa! kanske omvärdera vissa saker. Ser du med de rätta ögonen? kanske du bara behöver tillsätta en nypa av något du gillar för att resten ska smaka bättre? lite som i matlagning! en gnutta av varje och en nypa av det där lilla extra goda! då får du finess på det hela!

Ladda upp med energi och njut av solen! som ett batteri som laddas! livet är inte konstant utan föränderligt! när du på bästa vis hanterar nuet i din tillvaro så vet du att även morgondagen blir bra! du attraherar det bästa till ditt liv! med mål och mening, en önskan om att din innersta längtan får bli sann!

Solkortet har nummer 19 som är en kombination av siffran 1 och siffran 9. Nr 1 är en ny början, att gå framåt o.s.v. nr 9 är slutet av en cykel för att sen börja om igen på nytt. I numerologi 1+9=10= 1+0=1.

Allt gott och mycket sol till dig!

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke