Bildtolkning -Huset

0

I bildtolkning kan man jämföra huset med Dig själv! Du är huset! måla en bild av ditt hus så berättar ditt undermedvetna om dig! Hur ser ditt hus ut? vilken/vilka färger har det? hur ser formen ut och hur är fönster, dörrar utformade? hur är grunden och taket? omgivningen? Finns det träd och trädgård eller är det tomt runt ditt hus?  desto mer detaljer som finns i en bild- desto bättre!

Denna husbilden är grundbilden i en tolkning då den berättar Vem du är! det är den man börjar med för att se och lära känna just Dig! den kan berätta väldigt mycket om en person. Var du står idag och hur du ser på livet. Man säger att fönsterna är dina ögon som du ser med. Dörren är hur du välkomnar andra människor med. Kanske är den öppen eller helt stängd. Har ditt hus källarfönster och vindsfönster? torn och tinnar eller ett platt tak? möjligheterna är oändliga!

Som bildtolkare tittar jag på färger, former, symboler, detaljer men även vad som fattas i en bild! vad är det som inte finns med? man kan förändra och bli mer medveten om vad man vill!

Det är spännande med bilder och det undermedvetna är rakt och ärligt! Mitt råd är att måla efter de färger och former som känns rätt i nuet och inte efter verklighetens traditionella utseenden på saker och ting. Vill man ha ett lila hus med en orange skorsten, en knallröd dörr och blå fönsterkarmar, så kan man måla det! inget är mer rätt eller fel!

Du kan också ofta se hus i dina drömmar, eller hur? en vanlig dröm är att man går in i ett rum där man hittar intressanta saker! man går in i sitt innersta och ser att där finns olika saker. Man kan drömma om att vara långt nere i en källare. Det kan tolkas som det undermedvetna. Passa på att se vilken ordning du har i din källare! är det fint och i ordning eller är det oreda där? kanske en vattenläcka? lägg märke och bli medveten!

Fortsättning följer med fler bilder i jämförelse med människan!

Allt gott till dig!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke