Rädsla för Svarta damen

0

 

När jag var barn var jag och kompisarna, jätteförskräckta av alla historier av en svart figur som kallades Svarta damen. Några hade sett henne och hon var klädd i svarta kläder. Det var på 60-talet och i övrigt en mycket trygg tid för ett barn att växa upp i. Svarta damen var nog det mest fasansfulla vi barn kunde tänka oss men samtidigt skapade det en spänning att gå ut på kvällen med en känsla av osäkerhet. Skulle vi få se henne? en skräckblandad förtjusning med andra ord! nej, vi såg henne aldrig och lite besvikna var vi kanske trots vår rädsla!

Den svarta damen var dock bara en utklädd figur som ville skrämmas lite.

Det har väl alltid funnits en spänning i att vara  lite rädd för och det vi inte känner till? rädsla för det okända! som tonåring blev det “Anden i glaset ” där vi ville få svar genom att glaset skulle röra sig över ett papper med bokstäver. Det brukade aldrig bli så att glaset rörde sig över bokstäverna, Tack och lov! jag har i vuxen ålder sett fenomen åt det hållet som är högst osannolika! verkligen mot alla fysiska lagar, t.ex. ett “dansande bord” flera meter långt med tjocka stålben som rörde sig i snabb hastighet över golvet i cirklar, varv efter varv.. Därför är jag glad att det inte hände i unga år. Idag har jag mer respekt och vill inte experimentera med att sätta igång krafter som utgör en fysisk rörelse. Jag vet att det är fullt möjligt! vår egen energi tillsammans med andevärldens energi kan skapa detta. Jag vet att det finns en del som använder mindre bord för att få svar genom ja och nej-ben och säkert inte tycker att det är varken fel eller otäckt. Det har jag full förståelse för!

Själv vill jag ha kontakt med den andliga världen helt utan rädsla! att i trygghet ha kontakt och känna full tillit! det kräver att man litar på kontakten med sin andliga ledare! alla har vi en ledare som är med oss! även många andra guider/skyddsänglar under livets gång, allt utifrån vad vi behöver och vad vi sysslar med! med den kontakten behöver vi inte vara rädda! det ger en fantastisk trygghet i vardagen att känna av den andliga världen! veta att vi inte är ensamma! Du kan alltid be din ledare om hjälp! Hjälpen kanske inte alltid blir som du tror men den kommer! bara håll ögonen öppna!

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke